Search

Ultreia, Centre Terapèutic i de Formació

Ultreia, Centre Terapéutic i de Formació

| Botiga

Suport Terapèutic Especialitzat

Descobreix les nostres teràpies i tècniques dissenyades específicament per a persones amb TEA. Els nostres professionals especialitzats et oferiran estratègies i eines pràctiques per promoure el desenvolupament i autonomia del teu familiar, adaptant cada intervenció a les seves necessitats individuals.

Cursos i Tallers per a Famílies

Oferim cursos i tallers dissenyats per proporcionar-te informació, habilitats i tècniques pràctiques per gestionar i comprendre millor el TEA. Aprèn sobre estratègies de comunicació, tècniques de maneig de comportament i recursos educatius per donar suport al teu familiar en el seu desenvolupament integral.

Formació per a Professionals

Dissenyats per a professionals del sector de la salut, educació i atenció social, els nostres cursos proporcionen coneixements actualitzats i eines pràctiques per millorar la seva intervenció amb persones amb TEA. Aprofundeix en les últimes investigacions, estratègies d’intervenció i tècniques especialitzades per a una atenció de qualitat i centrada en la persona.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Preguntes freqüents

Oferim una varietat de cursos dissenyats per a comprendre, abordar i fer costat a les persones dins de l’espectre al llarg de tot el cicle vital, des de la primera infància fins a la senectut. Hi ha cursos introductoris, avançats i monogràfics sobre temes significatius en el TEA.

Hem dissenyat els cursos pensant a donar resposta a les inquietuds de tota mena de persones interessades a comprendre el que és i què implica el TEA. Els nostres cursos estan organitzats en dos blocs, un per a persones dins de l’espectre, famílies i afins i un altre per a professionals (metges, educadors, psicòlegs, personal de suport…).

Els nostres cursos són desenvolupats i impartits per professionals experts en el camp del TEA, incloent-hi psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, logopedes, i educadors especialitzats.

Els cursos s’ofereixen principalment en format en línia, la qual cosa permet als participants aprendre al seu propi ritme des de qualsevol lloc amb connexió a internet. També oferim seminaris web en viu i tallers presencials en unes certes ubicacions, que anunciem en les nostres xarxes socials i en la web.

Els requisits previs varien segons el curs. Alguns cursos poden requerir coneixements bàsics en l’àrea del TEA, mentre que uns altres són adequats per a principiants. La informació sobre requisits previs es proporciona en la descripció de cada curs.

Sí, en completar amb èxit un curs, s’atorga un certificat de finalització.

Pots inscriure’t en els nostres cursos a través de la nostra pàgina web. Simplement selecciona el curs que t’interessi, completa el procés d’inscripció i estaràs llest per a començar la teva formació sobre TEA.

Podràs accedir al contingut del curs durant un període de 6 mesos per als cursos monogràfics i de 12 mesos per als cursos de formació avançada.

Estem, t'acompanyem, et donem suport... estarem amb tu

Contacta’ns i conversem, sense compromís. Volem saber com ajudar-te.